top of page
Buscar

IL·LUSIÓ, VOCACIÓ, COMPROMÍS... (2)

Avui us presentem la resta de directores i directors de l'equip de Tallers.


CC (Cercle Comunicació): Us faig la mateixa pregunta que a les vostres companyes: què us va fer decidir a ser directores i directors de Tallers i per què vau accedir quan us ho van proposar?



ÈLIA BUCHACA


Està acabant la carrera de Belles Arts i treballa en menjadors escolars.


"Tallers sempre ha estat un espai molt important per a mi i he rebut una sèrie de valors diferents als que es reben en altres activitats extraescolars. Em va fer il·lusió que em proposessin ser monitora perquè era com fer un tancament, un repte i una oportunitat. Al principi em va semblar difícil perquè he tingut bons referents. M'agrada que els infants tinguin un espai on sentir-se lliures, fer teatre, divertir-se i aprendre."






MARTINA SELLARÈS


Estudiant d'Educació i Pedagogia.

Treballa en menjadors escolars i portant grups de teatre extraescolar.


Va entrar a Tallers cap als 13 anys i ha participat en alguns musicals.


"Vaig acceptar ser de l'equip de direcció de Tallers perquè era una manera d'agrair la dedicació que havia rebut dels altres. Vaig pensar que el que jo havia après podria servir a altres nens i nenes."







MÀXIM VARA


Estudiant de teatre a l'escola Nancy Tuñón. Treballa fent feines diverses com cangurs, neteges i d'auxiliar de ferrocarril per poder seguir estudiant a l'escola.

Va entrar al Cercle i a Tallers cap als 13 anys. De moment, no ha particpat en cap obra de la temporada de teatre de la casa.


"Vaig acceptar fer de director perquè em feia pena desvincular-me de l'Entitat ja que m'interessava estar en aquest àmbit de teatre i social. I també perquè sabia que aprendria moltes coses, volia seguir amb l'equip i impulsar el teatre amb els infants."




CLARA ROIG


Estudiant de Dret, fa de cap d'un Agrupament i treballa fent classes particulars.

Va entrar al Cercle de petita i ha passat pels cinc grups de Tallers.

També ha participat en obres de teatre de text i en musicals.


"Sempre m'havia fet il·lusió entrar a l'equip de direcció de Tallers per retornar el favor que m'havien fet els diferents directors/es que he tingut i també em motivava reviure el projecte d'una altra manera perquè m'ha omplert molt i estic segura que em seguirà aportant molt."






AVO BUCHACA


Estudiant d'un cicle professional de teatre.

Va entrar al Cercle de petit i ha fet tot el recorregut a través dels cinc grps de Tallers.

Ha participat en musicals i obres de teatre de text.


"Després d'estar tants anys a Tallers i que m'haguessin dirigit, em va fer il·lusió acceptar ser director per poder aportar als nens i nenes el que jo havia après."




bottom of page