top of page
Buscar

INCANSABLEMENT...

Conversem amb la Comissió de l'Estel i els demanem que ens suggereixin motius per anar a veure l'Estel després de l'any buit de la pandèmia.

I us oferim unes quantes fotos d'assaig.


Carles Rubio - Mercè Sesé - Montse Gràcia - Rosa Martí - Sílvia Gómez: Per la il·lusió i l'esforç de tota la companyia i de nosaltres mateixos per oferir les dues representacions i seguir mantenint viva la tradició de l'"Estel" a la nostra Entitat.




Perquè ens sembla important valorar l'"Estel" com a patrimoni immaterial del Cercle. Recordem que l'autor del text

- Ramon Pàmies -, l'autor de la música

- Miquel Ferrer - i l'autor dels

arranjaments musicals per a orquestra i director de la versió enregistrada

- Jordi Doncos Ramos - eren socis del Cercle.


També ens sembla important mantenir la tradició nadalenca de representar una obra de teatre de temàtica tradicional nadalenca. En aquest moment, en tot el districte de Gràcia només hi ha dues entitats que ho fem.




Per la implicació de bona part del jovent de la casa i per l'esperit de col·laboració que hi ha per part de tothom i per les ganes de superar els entrebancs tots junts, com un gran equip.








Per les novetats que hi hem introduït, pels actors i actrius que segueixen interpretant els seus personatges des de fa anys, els quals ens aporten seguretat.







Per als infants que creixen vinculats a l'estimació per l'Estel.







I als actors i actrius que s'estrenen en un personatge nou: dues Miquels, dues Gabriels, dos Ashvherus, dos Somiels, un Jonàs, un Mathathies, dos Jehús, un Naïm, un Abdaró, un Neftalí, dos Nathaniels, una Maria, un Isaac...

bottom of page