top of page
Buscar

INFANTS I JOVES DELS TALLERS

Dediquem aquest article, especialment, als participants dels cinc grups dels Tallers.

Dilluns passat vam tenir l'oportunitat de veure'ls actuar.


Mesos enrere, vam dedicar un parell d'articles a les directores i directors. Des d'aquí, els tornem a agrair la feina que fan cada setmana amb els infants i joves dels grups.


TALLER 1


Ens van presentar el conte:


"COM ELS ANIMALS VAN ACONSEGUIR LES SEVES CUES"La reina Lleona els hi va repartir i tots es van sentir més complets i bonics.La companyia: Clara Fontbernat, Laia Vilarrúbia, Lluc Torrecillas, Emma Kefauver, Maria Vila, Mario Mendizábal i Martí Rosés.


Les directores: Txell Bou i Àuria Amat.TALLER 2


Ens van presentar el conte:


"NIT D'HISTÒRIES OBLIDADES"Les dotze nenes donen veu a dones importants que han passat al llarg de la història en el moment que tanca el museu on viuen i conversen durant la nit.La companyia: Carla Vilarrúbia, Martina Perpinyà, Bruna Costa, Nika Arango, Agnès Solé, Aina Adserà, Abril Crosas, Aran Garcia, Nora Alcaide, Nicola Muñoz, Núria Fins, Anna Bellot.


La directora i els directors: Júlia Estrada, Màxim Vara, Avo Buchaca.
TALLER 3


Ens van presentar la història:


"LA CASA TORTA"


L'avi Ramon cita tots els membres de la seva família perquè diu que ha desaparegut l'objecte més preuat de casa seva. Després d'haver passat temps força distanciats, aquesta recerca els ajuda a redescobrir-se els uns als altres i es queden amb les ganes de passar més temps junts.La companyia: David González, Abril Sánchez, Maria Brau, Pere Quintana, Maria Sota, Ariadna Blasco, Miquel Sainz, Rita Rull, Roger Soler, Blai Picanyol i Bruna Casals.


Les directores: Mireia Alfocea i Clara RoigTALLER 4


Ens va presentar la història:


"CONSULTA 13"


Un grup de persones desconegudes es troben en una sala d'espera per recollir els resultats d'unes anàlisis. Aquest fet tan habitual es complica i fa emergir en els personatges una sèrie de reaccions curioses.
La companyia: Aina Bausà, Agnès Brau, Clara Borruel, Manel Roig, Lluc Fàbregues, Aixa Arrebola, Nur Arrebola, Aran Casals, Diana Masagué, Laia Bonastre, Clara Castillejos, Telma Vicente, Natàlia Fàbregas, Laia Bonastre, Mar Ymbert, Cecília Rosés.


Les directores: Martina Sellarès i Júlia Fàbregues
TALLER 5


Ens van presentar el muntatge poètic-teatral:


"CAPES"


Els nois i noies han reflexionat a l'entorn de les cinc capes que conformen la seva identitat i han explicat què els crida l'atenció i què els commou de cadascuna d'aquestes capes. Han acompanyat la posada en escena amb poemes de la Clara Peya del seu llibre "Liti-o".La companyia: Abril Tormos, Adrià Serra, Aina Salinas, Alba Pla, Clàudia Brau, Cristina Casado, Guillem Cadafalch, Jana Artés, Jana Verd, Jaume Roig, Lluc Sellarès, Maria Quintana, Mireia Sust, Núria Chicón, Pere Fàbregues, Tanit Diani.


Les directores: Lia Bou i Èlia Buchaca

Comments


bottom of page