top of page
Buscar

L'ESTEL ENTRE BASTIDORS

Una bona part de la companyia de L'ESTEL DEL 120è ANIVERSARIEn aquest vídeo veureu com es donen ànims per començar la funció!Quatre nenes mitjanes:  Laia Vilarrúbia, Clara Fontbernat, Elna Bautista i Inés Oriol.
Les mateixes i s'hi han afegit la Mariona Carrero, la Lia Torrecillas i l'Arlet Quintana.

Imprescindible per consultar de tant en tant...
Ens vam trobar uns quants missatges d'aquest estil a les parets i les portes


Una representació dels exèrcits d'Àngels i Dimonis: Lia Bou, Júlia Fàbregues, Gemma Clemente, Tanit Diani, Clara Roig i Marc Cadafalch


Roger Soler i Rita RullLa Maria - Laura Doncos - envoltada envoltada de pastoretes i pastorets: Anna Climent, Lia Torrecillas, Mariona Carrero, Roger Rull, Elna Bautista, Rita Rull, Nora Alcaide, Lluc Torrecillas, Clara Fontbernat, Guillem Fontbernat, Paula Gràcia i Anna Bellot.
Sara Sainz, Montse Gràcia i Jordi DoncosNo tothom es dedica a fer-se "selfies" durant les representacions. En Xavier Vilajosana passava cada dia moltes estones pujant i baixant decorats i feien torns per acompanyar-lo els "Jehús" (Víctor Hom i Pep Pla), els "Naïms" (Oriol Vilajosana i Sergi Hom) i els "Àngels" (Jordi Doncos i Marc Cadafalch).
Un bon detall. El matí de la tercera representació , el diumenge 24, ens van convidar a esmorzar xocolata desfeta amb xurros. Una manera suculent de preparar la representació matinal.Una representació de les noies joves: Clàudia Brau, Agnès Brau, Mireia Sust, Laura Doncos i Rita Rull

Quina il·lusió, aquesta platea! Gairebé cada dia estava així de plena!"Un NIL rodejat d'àngels!". L'actor més jove de L'Estel preparant-se per sortir al Pessebre.
Aquestes són les paraules que repetien com un mantra els àngels i tot el poble al final.


Acabem el reportatge d'avui amb les paraules d'agraïment del RAFEL GRÀCIA i amb el brindis final del CARLES TORRECILLAS i el FERRAN VILAJOASANA


Família! Moltes gràcies per aquest detall! Han sigut setmanes intenses de feina però han valgut la pena per tot el reconeixement del públic que ha gaudit de valent amb el nostra Estel! Aquest estel que passarà a la història i que sempre el portarem al ❤️! Però això no ha de quedar aquí.. hem de seguir! L'any que ve encara haurem de sorprendre mes a tot el públic! Així que per part meva, em posaré a treballar des de ben aviat per seguir fent créixer aquest estel! I espero i desitjo comptar amb tots i totes! Sou l'ànima, l'esperit, la força, vosaltres sou la llum que fa brillar aquest Estel! Així que us espero ben aviat per seguir fent créixer aquest estel! GRÀCIES DE TOT ❤️! Rebeu una forta abraçada!
Comments


bottom of page