top of page
Buscar

L'ESTEL SEGUEIX VIU! (1)

Uns quants membres de la companyia contesten la pregunta:


"QUÈ HA SIGNIFICAT PER A TU PARTICIPAR A L'ESTEL?"




ALBERT REINA


És cosí de la Laura de l'equip tècnic.


S'ha estrenat fent de Sant Josep i té moltes ganes de seguir fent teatre amb nosaltres.


"Per a mi, la participació a l’Estel d’aquest any ha significat moltes coses. D’una banda, la meva primera participació en una obra de teatre, cosa que feia temps que volia provar però no sabia si encaixaria. D’altra banda, he vist per dintre la feina que comporta preparar una obra de teatre tant a nivell d’actors, com de direcció, com de tècnics. Tot això, però, ho he pogut fer acompanyat d’un grup humà i professional que sent l’Estel com a propi, que l’estimen i estimen el teatre. Això ha fet que, a nivell personal, hagi estat molt gratificant ja que, des del primer moment, m’he sentit acompanyat, acollit i amb ganes de més. Gràcies a tot l’equip de l’Estel i al Cercle per aquesta oportunitat."




ANNA BELLOT


Forma part del Tallers de Teatre des de petita.


"Per a mi, sortir a l'Estel ha significat molta alegria i m'ho he passat molt bé. He après a cantar molt bé i he fet noves amistats com la Paula i m'han ensenyat a estar en escena i... per a mi és com la meva segona casa el Cercle i... voldria tornar-ho a fer."









ANNA MULLOR


Soprano de Vivace


"Participar a l'Estel per primer cop ha estat una experiència increïble i molt enriquidora. M'he sentit acollida per una gran família d'amants del teatre, la música i la tradició i cultura catalanes. I sobretot, per persones de bon cor. Veure com es perpetua un text de principis del segle XX amb relleus generacionals i amb la il·lusió, el talent i la passió que hi posen grans i petits és admirable. Sense oblidar els directors d'escena, de vestuari, escenògrafs i tècnics de llums i so que es deixen la pell per respectar la voluntat de l'autor. Sentir que formes part d'aquest engranatge d'amor a l'art i contribuir a preservar la nostra cultura és el que m'ha fet vibrar. Gràcies per tot, Família Estel!"




FERRAN VILAJOSANA


Ha sortit a l'Estel des de petit i ha interpretat el Nathaniel, el Benjamí i el Naïm.

Enguany, s'ha estrenat de Satanàs.


"Doncs fer l'Estel, per a mi, ha estat un gran retrobament amb molta gent que feia molt temps que no coincidíem i també una oportunitat de conèixer molta gent nova que està participant a l'Estel i gent molt jove, molt capaç i molt bona.

I aquests han estat els dos regals més importants."



IMMA FONT


Soprano d' A Tempo


"Ha significat un descobriment fantàstic. Un descobriment del món del teatre que em quedava bastant lluny. I el descobriment d'un grup familiar, potent, unit, engranat que funcioneu al Cercle en el qual m'he sentit molt ben acollida, molt a gust i amb qui vull continuar relacionant-me.

Un descobriment de participar en una obra amb solera, amb més de cent anys de vida que s'ha anat perpetuant en el temps perquè la gent hi ha posat ganes, l'ha sabut valorar i transmetre a les seves persones estimades. En general, una experiència molt favorable, de felicitat i amb moltes ganes de tornar-hi, de veritat!"


JORDI RUBIO


S'havia d'estrenar l'any passat fent d'Abdaró però, a causa de la Covid, s'ha estrenat aquest any.


"Bé, ha sigut la meva primera obra de teatre i, com a tal, experimentar, haver d'imaginar-me un personatge i comportar-me com si jo fos ell ha sigut interessant i ha estat bé. El dia de la representació, actuar davant de tanta gent va ser emocionant i també vaig patir, però va ser divertit. Així que, resumint, ha estat divertit fer teatre."



MANEL ROIG


Forma part dels Tallers de Teatre des de petit i ha actuat en diverses obres.


S'ha estrenat d'Asvherus o de "dimoni vermell".

L'experiència viscuda l'ha motivat a fer classes de cant.


"Ha estat una experiència molt enriquidora i m'ha ajudat a millorar la part de l'actuació. A més, m'he sentit molt ben acollit i ben tractat en tot moment i m'han ajudat per tot arreu a cantar, actuar i a saber-me el text. M'ha obert moltes portes i m'ha ajudat a conèixer gent del Cercle. M'ha agradat molt."



MIREIA SUST


Forma part dels Tallers de Teatre des de petita i ha actuat en diverses obres.

Enguany, és la primera vegada que participa a l'Estel i ha fet de fúria, pastora, acompanyant de la Verge...


"Per mi ha estat una gran experiència que espero poder repetir l'any que ve, he pogut conèixer molta gent i portar-me millor amb altres i agraeixo que m'hagin donat l'oportunitat de formar part d'aquest projecte."



NORA ALCAIDE


Fa l'Estel des de petita i ha interpretat el Nathaniel. També forma part dels Tallers de Teatre.


S'havia d'estrenar l'any passat de Benjamí, però la Covid li ho va impedir. Aquest any l'ha pogut fer.


"Per a mi, participar a l'Estel és tota una oportunitat. A molts nens i nenes els hauria agradat formar-ne part, però m'ha tocat a mi i ho he aprofitat tant com he pogut.

Participar a l'Estel és tota una experiència de portar a terme una obra per la qual has estat assajant uns quants mesos i la veus completa al final de la representació. És una experiència que no oblidaré mai."



PAULA GRÀCIA


Fa l'Estel des de petita i enguany s'ha estrenat fent de Benjamí.


"Doncs per a mi fer l'Estel ha sigut molt xulo i ho he disfrutat molt perquè l'he pogut fer amb el meu pare, el meu tiet i també amb els meus cosins.

M'ha agradat molt l'experiència i l'any que ve m'agradaria tornar-ho a fer."




ROGER RULL


Fa l'Estel des de petit i l'any passat va fer de Nathaniel.


Enguany s'ha estrenat com a Benjamí.


"Fer l'estel ha estat molt divertit i m'ha agradat poder compartir-lo amb els amics del Cercle i la família. Em vaig aprendre bé el paper perquè ja li havia sentit a la Rita. M'ha impressionat veure tanta gent a la platea, no m'ho esperava. I espero poder-lo fer l'any que ve."






SERGI HOM






Va arribar l'any passat al Cercle i es va integrar a la companyia de l'Estel per fer de pastor del poble, però per causes relacionades amb la Covid, va acabar fent d'Abdaró.


Enguany, ha repetit d'Abdaró i s'ha estrenat com a Asvherus.


"Ha estat un conjunt d'emocions. Per una banda, alegria de tornar a fer l'Estel, ja que es fa durant el Nadal que és l'epoca de l'any que més m'agrada. Per altra banda, tristesa perquè m'he adonat que el temps passa volant. Fa tot just un any m'estrenava a l'Estel com a Abdaró i en un obrir i tancar d'ulls tornava a estar damunt l'escenari. Estic molt agraït a la comissió per confiar en mi i donar-me l'oportunitat de fer dos papers.

M'he sentit molt feliç participant-hi i, sobretot, em quedo amb un moment de l'última funció: A "la Fogaina" vaig notar una sensació màgica, de formar part d'un poble, mirava banda i banda i l'escenari estava ple."



bottom of page