top of page
Buscar

L'ESTEL SEGUEIX VIU (3)

Seguim amb els reportatges de la companyia de l'Estel.


Avui les VETERANES i VETERANS - encara que siguin joves - respondran la pregunta següent:


QUÈ T'IMPULSA A TORNAR A SORTIR A L'ESTEL?
AGNÈS BRAU


Forma part dels Tallers de Teatre des de petita i ha sortir en algunes obres de la casa.

Fa de POBLE a l'Estel des de fa anys amb la seva família


"L’Estel és una obra que et permet conèixer molta gent nova de qui pots aprendre moltíssimes coses. Treballar amb tanta gent fa que hi hagi molt bon ambient i puguis millorar molt. Sempre m’ha agradat l’Estel perquè la gent hi posa moltes ganes, a més de ser una obra que es fa cada any i que té molta importància.

Ho repetiria molts més anys perquè em sembla tota una oportunitat!"
ALBERT BRAU


Fa anys que participa a l'Estel fent de POBLE amb les seves filles.

Enguany, s'ha estrenat en una altra obra de la casa fent un paper important.


"Per a mi, participar a l’Estel és un luxe! També és una gran responsabilitat per tot el que significa l’Estel en la història del Cercle. És molt bonic veure tanta gent compromesa en mantenir aquesta tradició. I compartir aquests moments amb actors i actrius de totes les edats és molt enriquidor. És una font d’aprenentatge constant i no puc concebre un Nadal sense l’Estel!"
ANNA GIRALT


Fa uns quants anys que participa a l'Estel fent de POBLE.

També ha sortir en altres obres de la casa.


"A L’Estel li tinc un ‘carinyu’ especial, és la primera obra que vaig representar i participar-hi s’ha convertit en una tradició. A més, és tot un honor col.laborar-hi perquè s'està representant des de l’ any 1903! M’ ho passo genial, l’ambient és maquíssim, comparteixo escenari amb persones meravelloses i, sobretot, l’Estel m’ofereix la possibiliatat de gaudir de la passió del teatre amb el meu filll."

CARLA VILARRÚBIA


Forma part dels Tallers de Teatre des de petita i fa l'Estel de POBLE des de fa molts anys.

També ha sortir en altres obres de la casa.


"A mi, el que m'impulsa sortir a l'Estel són tots els amics i amigues que tinc i que a l'hora de fer assajos ens ho passem molt bé.

I que és una manera molt especial de celebrar el Nadal."


JOSEP M. TURON


Fa anys que surt a l'Estel i acostuma a fer de NEFTALÍ.

També ha sortir en altres obres de la casa.


" El que m'impulsa a sortir a l'Estel és el bon rotllo, la bona feina de tots els actors, la il·lusió dels nens, la constància dels responsables, ... una gran obra coral en la qual tots rebem molt més del que aportem."


LAURA LÓPEZ


Fa uns quants anys que participa a l'Estel fent de POBLE.

També ha sortir en altres obres de la casa.


"M’agrada participar a l’Estel perquè cada any sorprèn i passen coses diferents. També m’impulsa fer-ho amb la meva filla ja que a ella li encanta i veure-la gaudir em fa feliç!! Aquests anys l’Estel m’ha permès conèixer molta gent maca durant els assajos, les estones d’espera a la capella o entre cametes, on, sobretot, hem rigut molt!! Visca l’Estel!!"MARIA BRAU


Forma part dels Tallers de Teatre des de petita i ha sortir en algunes obres de la casa.

Fa de POBLE a l'Estel des de fa anys amb la seva família.


"El que m'impulsa a tornar a fer l'Estel és la il·lusió de passar-m'ho bé fent teatre i, sense cap mena de dubte, amb gent amb la qual comparteixo aquesta experiència. Cada any que l'he fet, quan s'acaba, he tingut ganes de mil funcions més i de què aquest bon rotllo que es forma entre tots no s'acabés.

Desitjo poder repetir aquesta experiència les vegades que faci falta."


MARTINA DALMAU


Fa uns quants anys que fa l'Estel amb la seva mare.


"Vull participar a l’Estel perquè m’agrada molt el teatre, la història que s’explica i fer de pastoreta. A més a més, faig amics cada any i surto amb la meva mama. Algun dia m’agradaria dir alguna frase i també fer de fúria."PAULA MIGUEL


Fa anys que participa a l'Estel i també ha sortir a altres obres de la casa.

El personatge que interpreta habitualment és el de SANT GABRIEL.


"L'Estel va ser la primera obra amb la qual vaig estrenar-me al Cercle i significa molt per a mi, ja que em va donar l'oportunitat de conèixer persones increïbles. Des de llavors, he pogut aprendre molt; vaig passar de fer de pastoreta a Sant Gabriel, un àngel molt dolç. El que m'impulsa a fer l'Estel any rere any és, sobretot, la companyia i el vincle que he creat amb tots/es. És molt gratificant fer tots i cadascun dels assajos i, com a resultat, les representacions. Gràcies companys i companyes!"RITA RULL


Forma part dels Tallers de Teatre des de petita i ha sortir en algunes obres de la casa.

Ha fet de Nathaniel, de Benjamí, de Pastoreta i de Fúria."El que m'impulsa a seguir fent l'estel es les ganes de compartir un moment com aquest amb la meva família i els meus amics."


ROGER SOLER


Forma part dels Tallers de Teatre des de petita i ha sortir en algunes obres de la casa.

Fa de POBLE i de fúria.


"M’agrada molt participar a l’Estel i m’encanta fer de diable, angelet i pastoret en una mateixa obra!! M’ho passo molt bé amb tots els meus companys compartint riures, idees, nervis….Visca l’Estel!"


ROGER VILARRÚBIA


Actor habitual de la casa, fa anys que surt a l'Estel fent de POBLE.


"El principal motiu que m'impulsa a fer l'Estel és veure les meves filles felices damunt l'escenari seguint una tradició que ens connecta amb el teatre més popular, amb l'esperit del Nadal i amb la família. Jo vaig créixer amb els Pastorets de Folch i Torres, però amb els anys he anat valorant i estimant aquest text tan vinculat al Cercle. I les meves filles ho tenen claríssim: res millor que l'Estel."Recuperem la "selfie" de les tècniques per a que contestin la pregunta de l'article d'avui:


ALBA MAS


"A mi el que em fa tornar a voler fer l’Estel és la gent que el fa possible. Persones amb qui, si no fos per l’Estel, no compartiríem cap altre projecte.

També m’agrada que formi part del Nadal, em fa il·lusió que ens puguem trobar en aquestes dates amb tota aquesta segona família que acaba sent la gent del Cercle."


ANNA ROCA


"L’estel és una de les primeres obres que vaig fer. Em recorda com vaig començar en el món del teatre. A més, és una obra on hi participa moltíssima gent i que, per tant, coneixes o et retrobes amb molta gent amb qui, sovint, no tens l’oportunitat de fer projectes conjunts."


TXELL BOU


"Poder repetir l’experiència de participar-hi d’una manera diferent a com estava acostumada a fer-ho i compartir altres moments."

Commenti


bottom of page