top of page
Buscar

... NOMÉS LA MÚSICA VIURÀ SENS FI

Amb aquest fragment d'un cànon popular alemany, repassem les bones impressions dels nostres tres cors respecte al seu concert de Nadal.



"Per a nosaltres, el concert de Nadal va ser molt emocionant perquè feia molt temps que no ens podíem reunir les tres corals per cantar juntes, cadascuna amb el seu repertori i estil diferents i, alhora, tan complementaris.


I, sobretot, el cant final de El noi de la Mare amb les veus de les tres corals juntament amb el públic, ens va retornar a moments de salut, de normalitat, de compartir i va ser realment molt bonic.


Des d'A Tempo, vam poder preparar quatre cançons clàssiques molt boniques que el nostre director sempre ens aporta.


En general, ens quedem amb una sensació molt positiva d'unitat que voldríem repetir."




"Des de Cantabile estem molt contentes amb el concert de diumenge passat. Compartir escenari amb els cors del Cercle sempre és un plaer però, ara per Nadal ho és encara més i, en especial, acabant amb el caliu d’una nadala.


Per primera vegada vam pujar a l’escenari amb un format més estàtic, perquè les veritables protagonistes del concert fossin les nostres veus, les quals habitualment, han de compartir els focus amb les coreografies. El concert es va iniciar amb Million reasons, cançó que vam recuperar de l’espectacle Women i, una vegada instal·lades en l’ambient càlid i proper que caracteritza l’harmonització de veus de la cançó, vam seguir amb Vestida de nit i Jo mai mai, que vam cantar per primera vegada en un escenari.


Finalment, el concert va acabar amb una cançó més alegre i moguda: En peu de guerra. Aquestes últimes tres cançons formen part del concert final que estem preparant, que es compondrà d’un repertori exclusivament en català.


Si us va agradar venir al concert, tant com a nosaltres ens va agradar fer-lo, no us podeu perdre l’espectacle final!"






"Brillant concert del Cor Vivace , realitzant la darrera vegada el seu repertori MOVIE MUSIC que hem cantat durant aquest any en molts indrets de Catalunya.

El cor va estar molt lliure i molt motivat pel fet de tornar a cantar a casa nostra. Vam sortir molt contents de l'actuació i ara a treballar per al nou projecte musical: FREEDOM."

bottom of page