top of page
Buscar

PER DAVANT I PER DARRERE (continuació)


PROTAGONISTES
Aquest SETEMBRE destaquem i agraïm l’aportació artística de:


l’EDUARD DONCOS.


Als caps de setmana 15-16-17 i 22-23-24 de setembre hem pogut gaudir de l’obra “PEL DAVANT I PEL DARRERE” de MICAHEL FRAYN amb versió de LLUÍS FERRAZ.
Conversem amb el director.

Les fotos d'aquest reportatge són de elxavixavi_fotograf

CC En general, estàs content amb el resultat de les representacions?


ED Si. Mooolt content. Ha vingut molta gent. El públic ha rigut molt i han sortit molt satisfets. Els comentaris de la gent han estat tots positius. I això ha estat una gran satisfacció per tots nosaltres.

Comença la farsa.

CC I et sents satisfet del llarg procés d'assaig?


ED El procés ha estat llarg, però la complexitat de l’obra ho requeria. Aquesta obra no es pot muntar en dos dies. Hi ha tants moviments i situacions que es repeteixen però que no son ben bé iguals que es necessita molt temps per assimilar-ho tot.


CC En una obra tan complicada, quin diries ha estat el principal obstacle per tirar-la endavant?


ED A part del que comentava abans, l’obstacle més gran ha estat l’escenografia. Els assaigs eren a peu pla i a les actrius i actors els costava situar-se. Hem tingut poc temps per assajar amb tota l’escenografia però, veient el resultat final, l’hem aprofitat molt bé.


Tot es va complicant...

CC Ens pots compartir algun moment del procés que hagi estat especialment emotiu?


ED Cada representació ha estat molt emotiva pel que representa aquesta obra per a mi. Hem treballat molt i el resultat i la resposta del públic han estat fantàstics.


CC Vols dedicar algunes paraules a la companyia?


ED Només tinc paraules d’agraïment per a tots ells. Son grans actrius i actors. Han fet una feina brutal. També destacar i agrair la feina de les regidores, de l’equip de so i llums, de l’equip de vestuari i a tots els que han col·laborat en la construcció de l’escenografia.

Aquí podem observar en detall la magnífica escenografia.

CC Tens algun projecte de direcció teatral pel futur?ED Si. Tinc alguna cosa pensada, però ja ho veurem…


CC Tothom estarà molt content si es concreta algun projecte. Endavant!

En plena voràgine.
De sorpresa en sorpresa...


Asseguts al sofà hi ha l'Eduard Doncos, Sílvia Gómez i Jordi Doncos.

Darrere hi ha l'Anna Turon, Cris Vidal, Mònica Clemente, Roger Vilarrúbia, Jordi Medrano, Ramon Rull, Sara Sainz, Judit González, Gemma Clemente.

A la foto, faltarien alguns membres de l'equip tècnic.


La companyia que va estrenar l'obra al Cercle l'any 1989 sota la direcció de JORDI DONCOS.


D'esquerra a dreta hi veiem l'EDUARD DONCOS que feia de Toni Fuster, el LLUÍS MONCLÚS que feia de Marcel Bofill, la FRANCINA MARTÍ que feia de Lola Rius, el FERNANDO SESÉ que feia de Pau Taverner, la BEA RIERA que feia de Verònica Crystal, el PERE VENTURA que feia d'Enric d'Angelo, la MONTSE FERRARO que feia de Magda Miret, la SÍLVIA MORILLO que feia de Cuca Ruiz-Cabestany i el DAVID DONCOS que feia de Lluís Brou i Ripoll.


Sembla fàcil, oi, desmuntar l'escenografia?

Comments


bottom of page