top of page
Buscar

PROTAGONISTES
Aquest ABRIL destaquem i agraïm l'aportació artística de la


CARME BIGORRA.
Al cap de setmana 5, 6 i 7 d'abril hem pogut gaudir de l'obra "LA CASA DE BERNARDA ALBA" de Federico García Lorca

Conversem amb la directora


(Fotos elxavixavi_fotògraf)CC En general, estàs contenta amb el resultat de les representacions?


CB Doncs molt contenta...ha resultat un èxit, ja que el públic assistent deia que els havia semblat curta....Públic: "Esplèndida la funció. Super bona. Felicitats pel muntatge que has tirat endavant!!! Un treball excepcional! Enhorabona a totes!"CC En una obra com aquesta - cabdal en la història del teatre espanyol - quin diries ha estat el principal obstacle per tirar-la endavant?


CB Obstacle,cap. Hem treballat molt la interpretació del text, hem marcat els personatges. I, sobretot, he procurat tenir el ritme adequat i crec que s'ha aconseguit.
La mendiga amb la seva filleta
Públic: "Avui he portat vint persones. Felicitacions màximes! Pots estar molt satisfeta!"

La Poncia i la Angustias


CC Ens pots compartir algun moment del procés que hagi estat especialment emotiu?


CB Per a mi, veure com dues actrius, en particular, creixien dia a dia fins a aconseguir fer una gran interpretació.CC Tens algun projecte de direcció teatral pel futur?


CB Si. Bé, la veritat és que en tinc molts però s'ha d'anar poc a poc. Per la propera temporada, si Deu vol, m'agradaria presentar "LA PLAÇA DEL DIAMANT".

La CriadaCC Vols afegir algun comentari?


CB Tenim un quadre escènic molt nombrós i de molta qualitat i poc temps per poder fer més obres a la temporada perquè tothom pugui sortir. Això em preocupa. Cal procurar que intervingui més gent als espectacles.

La María Josefa sostinguda per la Poncia, la Criada i la Magdalena

Públic: "No em perdo cap representació del Cercle. M'agrada molt com ho feu! Sembleu professionals! Ens ho passem molt bé venint!"La Bernarda i la Martirio encarades discutint sota la mirada

de la Adela


Públic: "Crec que les actrius van convèncer molt el públic amb les seves interpretacions. Potser va faltar una mirada de direcció envers el públic d'avui, a fi d'explicar la història de manera que s'evitessin els riures en moments realment dramàtics i es donés opció al públic a destensar-se en d'altres moments."

L'Amelia, la Magdalena i l'AdelaAquesta foto no és del XaviXavi. Es va tirar des del públic i podem observar l'escenografia.


D'esquerra a dreta, els personatges: María Josefa, Martirio, Poncia, Magdalena, Adela, la directora, Amelia, Angustias, Bernarda i PrudenciaLa companyia. D'esquerra a dreta: Cati Sesé, Mar Simó, Alba Mas, Mireia Alfocea, Èlia Buchaca, Clàudia Sartorio, Ruth Blanes, Encarni Cervantes, Montse Rovira, Laura López, Margarida Reig, Anna Giralt, Eli Solé, Quim Fuster i David Sánchez - escenògrafs i tècnics - i Carme Bigorra.


A primera fila, asseguda, Elisenda Puiggener i Martina Dalmau, Carla Vilarrúbia i Laia Vilarrúbia.


Falten a la foto: Xavi Segú (disseny de llums), Àuria Amat (tècnica), Josep M. Adell (disseny de so) i Montse Gràcia (vestuari).

Comentarios


bottom of page