top of page
Buscar

PROTAGONISTES

Aquest MAIG destaquem i agraïm l'aportació artística de:


PEP BRANSUELA


Els dies 10, 11 i 12 vam tenir l'oportunitat de gaudir de la comèdia "L'ÚLTIM SOPAR".


Guió adaptat de l'original de Dan Rosen.Entrevistem en PEP que s'ha estrenat com a director


Fotografies de l'obra: elxavixavi_fotògraf

Fotografies en els vestuaris: la companyia


CC En general, estàs content amb el resultat de les representacions?


PB Estic més que content.... Ha sigut tot fantàstic. I l'objectiu era fer-ho passar bé i que tothom es pogués lluir i crec que tots han fet un treball que ha estat una meravella.

Hem rebut moltes felicitacions, però el millor és com ens hem divertit.CC Ens pots compartir algun moment del procés que hagi estat especialment emotiu?


PB Quan en Salvador va pujar a l'escenari. Ha estat passant uns moments durs i ha estat molt emotiu veure'l a l'escenari ja que ens va ajudar des de bon començament amb la traducció i adaptació.CC Si et sembla bé, Pep, inserim unes paraules del Salvador que expliquen com es va sentir en aquest moment:


SALVADOR GALOFRÉ: "Us escric només per donar-vos les gràcies pel moment tan màgic i bonic que em vàreu fer viure diumenge en acabar l'obra. És un moment que duré sempre amb mi gravat en el meu cor.QUINA FELICITAT MÉS PLENA QUE EM VAU FER VIURE.


Sou un grup de persones tan humanes i carinyoses que només demano a Déu que em pugui guarir i formar part de quantes més representacions possibles millor amb el grup de teatre del Cercle.


L'obra va quedar preciosa, el actors ho vàreu fer estupendamnet, el so, les llums, els efectes especials...la mateixa direcció de l'obra...NO TINC PARAULES PER DESCRIURE LA FELICITAT QUE VAIG SENTIR.


Una abraçada ben forta i, si jo em vaig recuperant i em trobo bé, ja sabeu que sempre em teniu amb voaaltres, encara que només sigui per penjar i despenjar decorats.


US ESTIMO MOLT

ESTIC CONTENT I EM SENTO FELIÇ."CC Gràcies per les teves paraules, Salvador! Nosaltres també desitgem que et recuperis i continuïs venint pel Cercle.


I tu, Pep, tens algun projecte de direcció teatral pel futur?


PB Alguna cosa tinc pensada però sense cap pressa. Ara, a reposar, que estem tots contentíssims, però morts.CC Doncs, ho deixem aquí, Pep. Vols afegir algun comentari per acabar?


PB Que estic molt agraït a la companyia i a tota la gent que m'ha ajudat en aspectes pràctics que jo desconec, com el Leo per l'escenografia i la Carme pel vestuari.CC ENHORABONA, PEP, I ESPEREM MÉS PROJECTES TEUS!Els cinc bons amics que han tirat el projecte endavant. Es van començar a entusiasmar per la pel·lícua, van traduir el text, el van adaptar i reescriure algunes escenes. Són l'Anna, en Salvador, la Laura, la Ruth i el mateix Pep.


Reportatge fotogràficEl primer atac


El predicador

La Sheriff i la seva ajudantCridant per dissimular un assassinatEl noi de correus En plena feina


Una ecologista curiosa Una gran senyora sense escrúpols

Els cinc protagonistes en un moment límit.


I ara, algunes fotos en els vestuaris:
Planxant la cinta de la medalla

El noi de correus, més agradable que en

escenaEls dos Carles embaucadors juntsPer la posteritat "In fraganti"


La companyia.


A primer terme, d'esquerra a dreta, Alba Mas (tècnica), Anna Giralt, Laura López, Dani Invernón, Pep Bransuela, Rafel Gràcia.


Darrera: Carme Bigorra (vestuari), Mercè Sesé, Carles Prats, Anna Turull, Montse Farran (tècnica), Daniel Monedero, Àuria Amat, Mercè Valls, David Sánchez, Leo Quintana (escenografia), Carles Torrecillas, Núria Pedraza, Quim Fuster i Ruth Blanes.


A la fotografia hi falten el Roger Soler i la Júlia Fàbregues.

Comentários


bottom of page