top of page
Buscar

PROTAGONISTESAquest MARÇ destaquem i agraïm l'aportació artística de la COMPANYIA D'"ELLES".


Dretes, d'esquerra a dreta, Elisenda Puiggener, Berta Vicente, Nara Buchaca, Anna Mateo, Èlia Buchaca, Júlia Estrada, Clàudia Sartorio, Joan Nogué.


Assegudes, d'esquerra a dreta, Núria Martínez, Martina Sellarès, Mònica Bou i Txell Bou.


I Lia Bou com a ajudanta i comissària de l'Exposició.


Conversem amb la companyia.CC Esteu satisfetes de com ha quedat l'espectacle?


Companyia La veritat és que estem molt contentes de com ha quedat l'espectacle. Fa gairebé tres anys que ens vam plantejar l'objectiu de crear un espectacle a partir de la investigació i experiències personals. Era un objectiu complex ja que partíem de zero. Les expectatives eren molt altes i no sabíem si podríem arribar fins al final.

Estem orgulloses de la posada en escena, del text, de l'escenografia, del vestuari. Ens ha agradat molt poder crear el projecte en 360 graus. Hi ha hagut gent del Cercle que ens ha ajudat en les llums i el so.CC Què penseu de la reacció del públic? Era la que esperàveu?


Companyia Creiem que el missatge ha arribat de manera molt clara, que el públic no s'ha quedat indiferent. Estem al·lucinades amb la rebuda i l'acolliment del públic. Ens han arribat opinions molt diverses però molt positives. Ha superat completament les nostres expectatives.Ens ha agradat moltíssim poder-ho fer a la Sala de les Golfes i també a la Sala de Dansa poder instal·lar l'exposició.

Creiem que tractem una temàtica completament necessària i seria bo que el missatge circulés. Tant de bo el projecte pugui tirar endavant i poder-lo representar en altres àmbits com en instituts, per exemple.CC Com ha anat el procés?


Companyia Ha estat molt accidentat. Si l'haguéssim representat abans de la pandèmia, hauria sortit molt diferent. Durant el confinament, hem tingut molt temps per reflexionar i aprofundir en la temàtica. I no som les mateixes persones tres anys després.


És un projecte molt dinàmic i estem canviant coses constantment. Tant la societat com nosaltres anem canviant i, per tant, el projecte es va adaptant a aquests canvis.

Ens ha agradat molt fer un espectacle a tres bandes amb el públic tant a prop.Ens ha agradat reunir diversos gèneres en un mateix espectacle: dansa, teatre d'objectes, música, cant... Ens sembla interessant treballar de manera multidisciplinar.CC Teniu pensat algun altre projecte?


Companyia En aquest moment encara estem "en estat de xoc". Haurem de trobar-nos un dia i decidir què fem a partir d'ara.

No sabem si farem un altre projecte juntes. Ara estem descansant, però tenim clar que volem treballar en aquesta línia completament horitzontal, amb temàtiques que ens remoguin i que ajudin a transformar les consciències del nostre voltant.

Ens sentim molt agraïdes.


Comments


bottom of page