top of page
Buscar

PROTAGONISTES

Aquest ABRIL destaquem i agraïm l'aportació artística de






MONTSE GRÀCIA





Conversem amb la directora sobre les seves impressions de la representació de l'obra

"ELS 80 SÓN NOSTRES" d'Ana Diosdado.



















CC Estàs contenta amb el resultat de l'obra?


MG Em sento feliç per com ha anat tot. Aquests joves són fantàstics, tenen molta il·lusió i ganes de fer teatre. Es nota que se l'estimen.



CC Què t'ha semblat la reacció del públic? Ha estat la que t'esperaves?


MG Els últims aplaudiments demostraven que havia agradat. I els comentaris a la sortida i els missatges posteriors han demostrat que el públic ha sabut apreciar l'esforç d'aquest jovent, el qual era la primera vegada que feien una obra de teatre junts amb un text llarg.



CC Com ha anat el procés d'assaig? Estàs satisfeta amb la companyia?


MG Com un podeu imaginar, treballar amb un grup de nois i noies de 18 a 21 anys és una mica complicat a causa dels horaris d'instituts, universitats, feines i altres activitats que omplen els seus dies. No obstant, entre tots hem trobat estones per assajar, sobretot durant els caps de setmana. Ha estat un plaer treballar amb tots ells i elles. Tenen un gran futur sobre l'escenari.


CC Tens algun altre projecte al cap per fer amb el jovent? O algun altre projecte teatral en general?


MG De projectes en tinc molts perquè, encara que ja tinc una edat, els que em coneixeu sabeu que no puc parar i fins que "el cos aguanti" aniré fent perquè la il·lusió que tinc és com la del primer dia.

Tant de bo que trobi una obra per tornar a treballar amb aquest grup, m'encantaria. I també voldria continuar dirigint els seus pares i mares.



Foto de tot l'equip artístic de l'espectacle més la companyia que la va interpretar per primera vegada al nostre escenari.


Drets, d'esquerra a dreta: Sergi Hom (regidor), Carles Torrecillas, Pau Arrando, Rafel Gràcia, Avo Buchaca, Guillem Cadafalch, Jordi Doncos, Roger Tort, Pere Fàbregues, Jaume Gómez i Montse Gràcia.


Asseguts, d'esquerra a dreta: Núria Comellas (tècnica), Joan Amat (tècnic), Àuria Amat (tècnica), Laura Doncos, Júlia Fàbregues, Sara Sainz i Gemma Clemente.



bottom of page