top of page
Buscar

QUI SOM? COM ENS DIEM?

Cantabile som un cor format per noies entre 18 i 35 anys, nascut fa més de 20 anys, dins l'entitat del Cercle de la Vila de Gràcia de Barcelona com a resposta a la creixent demanda que hi havia per part de les noies que sortien de la coral infantil "Els Picarols" i seguien tenint ganes de cantar i fer música juntes.


La iniciativa va partir del Tomàs Rosado qui va dirigir-nos durant una colla d'anys.


Amb el pas del temps hem anat configurant una coral amb estil propi: ens agrada experimentar i concebim els concerts com un espectacle complet on les coreografies prenen gran importància. D’aquesta manera, la comunicació amb el públic és més directa per tal de fer arribar allò que la música ens fa sentir. Ens agrada que el públic canti, balli i es diverteixi amb nosaltres. Cantem diferents estils musicals però sobretot música pop, bandes sonores i musicals.


Al 2014, sota la direcció de la Laia Jornet, vam participar en el concurs "Oh Happy Day" de TV3 i vam quedar finalistes

Aquest programa ens va permetre viure una experiència inoblidable que ens va fer créixer com a cor i com a grup. Aquest fet ens va animar a seguir innovant per crear una nova manera d'entendre i viure la música i per trencar l’estereotip de coral.


Actualment, ens dirigeix el Gerard Ibáñez i seguim aprenent, cantant i ballant amb les mateixes ganes de quan vam començar.Una fotografia recent del cor.


Igual com passa amb els membres del cor "A Tempo", també crida l'atenció veure que hi ha força noies menys habituals de la casa.

Ens fa il·lusió rebre sòcies noves i esperem que es trobin bé al Cercle i que gaudeixin de l'activitat que fan.
Us presentem qui són les integrants del cor:


(Fila de darrere, d'esquerra a dreta): Anna Ferrer, Anna Escolà, Ali Cubero, Gerard Ibañez, Sara Claveras, Montse Venrell, Patri Fernàndez.


(Fila del mig): Lia Bou, Marta Sala.


(Fila de davant, d'esquerra a dreta): Gara Morales, Marta Barros, Muntsa Tremosa, Txell Bou, Mariona Badia, Maria Puigdomènech, Alba Mas.

Comments


bottom of page