top of page
Buscar

QUI SOM? D'ON SORTIM?

El Cor "A Tempo" ha celebrat enguany el seu 5è aniversari.

Va sorgir de la necessitat i el desig d'uns quants cantaires per interpretar música coral composta en diferents èpoques de la història de la música des del Renaixement, passant pel Barroc, el Classicisme, el Romanticisme i el segle XX.


Actualment, el grup està compost per 34 cantaires.

Els que som més antics de la casa ens sorprèn i ens agrada veure que la majoria de cantaires són "nous" al Cercle. I quan preguntem com han conegut el cor, la resposta és unànime: "pel boca-orella".


Doncs, sigueu benvinguts! Gaudiu de la vostra activitat i, des d'aquí, us convidem a conèixer les diverses possibilitats que us ofereix "el Cercle" per ampliar el vostre cercle d'amistats i obrir-vos a noves experiències.


A la 2a fila, d'esquerra a dreta:

Jordi Belart, Carme Olmos, Josep M. Ricart, Evarist Asmarats, Maite Guillén, Ferran Lizana, Roser Vilardaga, Àlex Pacheco, Rosa M. Vicente, Tomàs Andrés, Isidre Garcia, Marta Franquet, Carles Vivas, Clara Ripoll, David Bressloff, Montse Valero, Artur Huguet, Carles Puig, Míriam Ruíz, Bruna Pérez.


A la 1a fila, d'esquerra a dreta:

Imma Font, Marta Tort, Sara Montull, Rosa Villaronga, Xavier Pagès, Matilde Urbano, Cris Martínez, Laura Borrell, Núria Verdaguer, Marta Navarro.


S'han incorporat o reincorporat darrerament:

M. Victòria Rubio, Beth Rovira, Marta Lanillo, Patricia Calzado, Lluís Alegre i Ramon Tremosa.

Comentarios


bottom of page