top of page
Buscar

QUINA BONA TEMPORADA!

En el + Cercle de fa dues setmanes vam celebrar que el nostre equip de Veterans (+ de 60 anys) havien quedat els tercers classificat de tota Catalunya de la seva categoria. Realment, va ser una fita esplèndida per a la nostra Secció de Tennis Taula i un magnífic regal per acabar el curs amb una molt bona actuació de l’equip +50 al campionat de Catalunya celebrat a l’Escala (Girona).

Ara bé; en aquest article us volem explicar, amb més detall, com ha anat la temporada en general, comentar-vos quants equips tenim i presentar-vos els diferents membres de cada equip.


La competició territorial consta de competicions de “veterans” (que es juga els dimarts) i competicions de “sénior” (que es juga els cap de setmana). A la temporada 2021/22, la nostra Secció hi ha participat en les categories següents:


* 1a Veterans

* 2a B veterans

* 3a A veterans

* 3a C veterans

* Preferent de sénior


La pandèmia va provocar moltes baixes d’equips i, des de la Federació, es va oferir als jugadors i als equips poder jugar en categories superiors per omplir els buits de les baixes.


Els nostres equips es van acollir a aquesta proposta i el resultat ha estat molt satisfactori, ja que gairebé tots els equips han mantingut la seva categoria jugant a una categoria superior.


Ho concretem:


* L’equip de 1a veterans és l’únic que baixa de categoria i a la temporada següent jugarà a 2a A.


El componen els fantàstics jugadors:


Pep Planas

Oscar Casabona

Santi Casanovas
* L’equip de 2a B manté la categoria per a la temporada vinent. Enhorabona!

El componen els magnífics jugadors:


Jordi Pinyol

Carles Nerín

Genís Morata

Isidre Comellas

Ricard Franquesa

Manel Palacios


* L’equip de 3a A manté la categoria per a la temporada vinent. Enhorabona per a ells també!


El componen els esplèndids jugadors:


Isidre Cortillas

David Girbau

Josep Comellas

Oriol Vinyals

Pascal Ebano

Jesús Monera


* L’equip de 3a C també manté la categoria per a la temporada vinent. No podem demanar més!


El componen els excel·lents jugadors:


Jordi Tort

Albert Colet

Berenguer de Elias

Alfonso Blanco

Joan Maria Pinyol

Jordi Genovès

Rafel Gràcia


* I finalment, l’equip de Sénior va baixar de categoria.


El componen els experimentats jugadors:


Kevin Broit

Oriol Vinyals

Oscar Casabona

Pep Planas

Santi Casanova

Carles Nerin


Conversant de tot això amb el Jesús Monera, ens comenta que estan molt contents de com ha anat la temporada i, sobretot, del bon ambient que es respira dintre de la Secció. Durant els darrers anys han vingut jugadors d’altres equips i entitats a augmentar la quantitat de socis que juguen a Tennis Taula i, només veient com riuen i s’ho passen bé al bar després dels entrenaments, es nota que formen un gran equip que va més enllà de les pales i les pilotes.Queda el dubte de per què no hi ha cap dona en tota la Secció. L’opinió del club és que potser les dones no demostren prou afició per aquest esport. Busquen passar-s’ho bé en grup, però potser no els crida tant la disciplina d’entrenar cada setmana, federar-se i competir. També és cert que no s’ha produït l’efecte crida: si unes quantes dones iniciessin un equip, potser d’altres s’hi afegiriren.


El fet d’entrenar i jugar a l’edific de l’escola Reina Violant fa que no sentim tan propera aquesta Secció ja que no tenim l’oportunitat de veure’ls entrenar i fer partits de manera habitual. Això dificulta que creixi l’afició.


Els horaris de l’activitat són:


* DIMARTS de 19h a 23.30h partits

* DIJOUS de 19h a 21.30h entrenament


No obstant, la secció recorda que a la casa hi ha dues taules de ping pong a la sala “Capella” que es poden instal·lar en qualsevol moment.


També creu la secció que seria molt bo ESTABLIR UN ESPAI DE TEMPS D’UN DIA A LA SETMANA PER ALS SOCIS/ES QUE TINGUIN GANES D’APRENDRE’N O MILLORAR EL QUÈ SABEN.


Si hi hagués gent interessada, alguns membres de la Secció S’OFERIRIEN a acompanyar amb consells, i descobrir els interrogants i dubtes que pugui generar aquest fantàstic esport.


Des del + CERCLE llancem aquesta possibilitat oberta a totes i a tots nosaltres: és una bona manera de fer esport, treballar els reflexes, aprendre, divertir-se, i fer una activitat col·lectiva diferent a la que fem habitualment al Cercle.


PENSE-M’HI PER AL CURS VINENT!


Comments


bottom of page