top of page
Buscar

Secció Teatre: "GUYS and DOLLS"

Fotos i muntatge: Anna Torrecillas, menys la foto central que és de elxavixavi_fotògraf


LA IMPRESCINDIBLE TASCA DEL COR


Avui els dediquem el reportatge.

Fotos entre caixes: la companyia

Fotos en escena: elxavixavi_fotògraf


Coneguem els JUGADORS i els seus còmics sobrenoms inventats relacionats amb els seus noms i cognoms reals.


ALBERT BRAU - Berty Bull -: aficionat al teatre, està descobrint la comèdia i el gènere musical i s'hi va trobant còmode. L'hem vist a "L'ESTEL" i la temporada passada el vam veure fent un dels papers protagonistes de "SARAJEVO".


ALBERT TOUS - Bert Hardnot -: actor de text i musicals, el vam veure la temporada passada a "TESTIMONI DE CÀRREC".

ALFONS PARDO - Deep Brown: actor de text i musicals, el vam veure a la temporada passada a "L'ESTEL". Ha intervingut en diversos musicals.



DAVID SÁNCHEZ - Lawyer Swarthy -: s'ha estrenat com a actor aquesta temporada i l'hem vist a "GERMANES", a "L'ÚLTIM SOPAR" i a "ELS MISERABLES".


FERRAN GUIJARRO - Ferry Littlestone -: actor de text i, sobretot, de musicals, ara feia temps que no actuava al nostre teatre. A la temporada 18/19 el vam veure a "MATILDA". Esperem que continuï amb nosaltres.


JESÚS MONERA - Txus Coreless -: jugador de Tennis Taula i cantaire de Vivace i amant de la música, aprofita les oportunitats que se li presenten per participar en musicals. A la temporada 18/19 va sortir a "L'ALBERG DEL CAVALL BLANC".


JOSÉ MARÍA ANGUITA - Society Max -: cantaire de Vivace i entusiasta dels musicals, aprofita les oportunitats que se li presenten per participar-hi. A la temporada 18/19 va sortir al musical "L'ALBERG DEL CAVALL BLANC".


PERE PUIG - Double P -: cantaire de Vivace i entusiasta dels musicals, aprofita les oportunitats que se li presenten per participar-hi. A la temporada 18/19 va sortir al musical "L'ALBERG DEL CAVALL BLANC".


PEP PLA - Joe Flat -: actor de text, està descobrint també el món dels musicals. Aquesta temporada l'hem vist a "L'ESTEL" i la temporada passada a "SARAJEVO" i "TESTIMONI DE CÀRREC".


I els JUGADORS nous que han arribat al Cercle aquesta temporada. Els hem preguntat com han conegut la nostra entitat, i com estan estan vivint l'experiència.



ALEIX CABRERA - Hedge Goatherd -"Conec l'entitat a través del cor Vivace. Aquest és el meu "primer musical" (els Miserables va venir després i de sorpresa). Encara recordo el dia que em vaig presentar a tota l'assemblea, quins nervis!, i després el Xavi se'm va acostar i em va dir: estic muntant un musical que es diu Guys and Dolls i em falta un jugador. T'hi apuntes?.

M'agrada la gran família que som, i les bones estones que hem passat i passem plegats.

Sou fantàstics!"





CARLES PRAT - Charly Greengrass - "Vaig estudiar la carrera de música i cant al Conservatori Municipal. Quan la vaig acabar, vaig conseguir un contracte amb el Liceu durant 35 anys de la meva vida, però sempre m’havien atret els musicals. Arran

d'acabar el contracte amb el Liceu, em vaig dir que ara era el moment de intentar canviar de registre i em vaig posar en mans de la Cococomin estudiant claqué i cant amb la meva dona, mestra de cant de l’escola. Ja he aconseguit fer-ne dos i aquest és el tercer i m’agrada molt, una experiència única per mi.

Jo soc gracienc de tota la vida i la meva vinculació amb el Cercle va venir per la meva dona que hi va debutar.


Us he de confesar que he trobat un ambient de gent molt maca i més maca que en el mon professional i parlo per la meva experiència. Es respira caliu i aire pur. L’unic que trobo a faltar es que als assajos s'hauria d’implicar més tothom i no faltar tant. Es deixa tot per l’ultim moment i això implica més nerviosisme a l’hora de rematar la feina per anar justos de temps. Gràcies a tots, no obstant, amb la il·lusió i entusiasme que hi poseu. Es d’admirar. Enhorabona per la feina que feu.




ROGER SERRANO -Roger Highland - també coneix l'entitat a través del cor Vivace on hi canta des de fa sis anys i també gràcies a la seva parella, l'Anna, que és del Cercle de tota la vida.


"M'ha agradat molt poder fer teatre i musical per primer cop des de l'escola. M'ha encantat tot i l'experiència de viure com és per dins una obra, inoblidable!"














SEVER ROIG - Harsh Red - coneix l'entitat des de fa molts anys a través de la seva parella, la Carme, i els seus tres fills, Clara, Jaume i Manel.


" M'ha agradat molt iniciar-me en el teatre (era l’unic de la meva familia que encara no n’havia fet) i integrar-me modestament en un gran musical i conèixer una mica millor la gran familia que és el Cercle."



DANIEL MONEDERO - Gran Jules - s'ha estrenat aquesta temporada i l'hem vist a la lectura "L'ESTIUEIG" i a "L'ÚLTIM SOPAR".


"Vaig arribar al Cercle poc després de tornar a Barcelona per recomanació d’una familiar que coneixia la Mercè Sesè, i aquesta em va rebre amb un somriure i els braços oberts.

Defineixo l'experiència com a genuïna, perquè aquí no només vens a fer teatre, o dansa, o a cantar, sinó que vens a formar part d’un grup humà real i “de proximitat”



Comentaris recollits dels JUGADORS a dues preguntes:


  1. Per què vas acceptar sortir al musical?

"Per formar part d'un gran musical o per fer-lo per primera vegada." (David, Aleix, Albert B, José Mª, Albert T)


"M'agraden molt els musicals! I tinc la sort de que compteu amb mi! Molt agraït!!" (Ramon C)


"El repte d'obrir el musical cantant en solitari i interpretar un personatge "malote". (Andreu)


"Ah, però es podia dir que no?" (Pep P)


"Des del primer moment vaig dir que sí perquè recordava la pel·lícula i perquè ja havia participat en altres projectes similars i m'ho havia passat molt bé." (Alfred)


"Vaig dir que sí perquè tots els musicals que hem fet amb vosaltres ens ho hem passat molt bé i tots els companys de sempre ens hi apuntem per gaudir-ne." (Jesús i Pere)


"Des del 2006 que rondo pel Cercle, des que era un crio. Participar, fa anys, a SOMRIURES I LLÀGRIMES" i conèixer tanta gent, m'ha fet que em quedi per no marxar. Excepte algun any puntual, sempre he estat fent "L'ESTEL". Aquest musical ha estat una oportunitat d'or per tornar a participar amb moltes de les persones que vaig coneixer fa tants anys!!! Cal mencionar que conec la Mercè des que tenia 3 anys, era la meva professora de música." (Alfons)


"Em costa molt dir que no a fer coses perquè m'entusiasma el teatre, però si qui t'ho demana són en Xavi i la Mercè sempre és un SÍ amb majúscules. Ells sempre hi són i és bo tornar sempre l'ajuda que ells sempre tan desinteressadament donen. I els musicals (tot i jo cantar poquet i justet) és un ocasió genial per passar-s'ho bé en ser tanta gent." (Pep B)


Jugadors i personatges estant de broma


2. Què destacaries de l'experiència?


"M’ha agradat molt conèixer més de tu a tu els companys " (David)


"Ha estat un gran repte, una família molt nombrosa a l'escenari, però el resultat ha estat brutal!!!" (Ramon C)


"El procés ha estat dur, no ho negaré, però veure com tothom ha remat a la una per tal d'assolir l'objectiu, ha estat brutal." (Andreu)


"⁠El balanç és molt positiu. He conegut molta gent, ens ho hem passat molt bé. Anar veient com una obra d’aquesta magnitud es va cuinant i veure el resultat final, ha estat magnífic!" (Albert B)


"Sentir que formas parte de una familia. El proceso creativo ha sido de lo más interesante." (José Mª)


"El procés m'ha servit per explorar els meus límits amb el cant i la coreografia: He lluitat amb les quatre cançons i he perdut en totes. Però he après molt de l'esperit optimista, incansable i perseverant dels responsables d'aquesta bogeria i de tota la bona gent que hi ha al grup i que ho tira endavant amb aquell punt d'inconsciència necessari per fer coses grans. Us estic molt agraït a totes i a tots." (Pep P)


"Ha estat una mica intens al final, però em quedo amb el resultat i, sobre tot, amb la gent, tant els que ja coneixia com el que he conegut en aquesta obra.

I agraïment immens per la feina de totes les persones implicades, especialment dels directors per dedicar-hi tantes hores, amb paciència." (Alfred)


"Destacaria, a diferència d'altres grups musicals, la diversitat d'actors que sempre esteu cridant , prioritzant socis del Cercle que participem a altres seccions de l'entitat, dansa, coral, esports, tallers, joventut, socis nous, actors principiants... En fi, doneu cabuda a tothom qui pugui engrandir la nostra vida social amb el teatre. Us felicito pels bons moments que heu aconseguit trobar." (Jesús i Pere)


"Des de la meva falta d’experiència, m’ha encantat formar part d’una bogeria tan bèstia, aprendre tant del que vol dir la producció d’una obra, i de conèixer nous/ves companys/es amb una qualitat interpretativa excel.lent, però sobretot amb una actitud immillorable per poder confiar a llençar-te al buit." (Daniel)


"⁠Ha estat brutal veure com diversos processos es posaven en marxa per acabar encaixant a la part final. Jo no les tenia totes, només veia la meva part, i anava preguntant si en tots els musicals la cosa va així. Sortosament, al final, tothom dona un plus i tot encaixa!! Ha estat una gran experiència!" (Albert T)


"M'ha agradat com hem donat forma a peces musicals tan complexes i les hem tirat endavant. Destacaria la germanor i el bon ambient que hi ha entre tots." (Alfons)



Aquest vídeo breu és divertidíssim!






I què diuen les NOIES DEL HOT BOX?


ANNA MULLOR - Betty -: actriu de text i de musicals i cantaire de Vivace, l'hem vist aquesta temporada a "L'ESTEL" i a "ELS MISERABLES". I per la temporada vinent ens té reservada una sorpresa...


ANNA TURON - Fanny -: actriu de text i entusiasta dels musicals, l'hem vist aquesta temporada a la comèdia "PEL DAVANT I PEL DARRERA".


BERTA MARTÍN - Jenny -: cantaire de Vivace i entusiasta dels musicals, l'hem vist a "ELS MISERABLES".


CARME ADELL -Emmy -: actriu de text i entusiasta dels musicals, l'hem vist aquesta temporada a "GERMANES" i a "ELS MISERABLES" i la temporada passada a "ROCKY" i a "I TU EM RECORDARÀS".


MARIA CAPELLÀ -Mimy -: actriu de text i entusiasta dels musicals, la vam veure la temporada passada fent un dels personatges protagonistes de "SARAJEVO".


TANTI FABREGAT - Rossy -: entusiasta dels musicals, l'hem vist aquesta temporada a "ELS MISERABLES".


GINA TRANI - Rossy -: cantaire de Vivace i entusiasta dels musicals, l'hem vist aquesta temporada a "ELS MISERABLES". Va substituir una companya el dia de l'estrena i els directors volen fer públic el seu agraïment.


Vestides pel Ball de les pagesetes


  1. Per què vas acceptar sortir al musical?


"La meva passió és el teatre musical, així que no m'ho vaig pensar ni dos cops quan el Xavi em va oferir participar en un musical tan icònic, cantant i ballant." (Anna M)


"Sens dubte per l'equip amb qui em tocaria treballar. Per mi és bàsic passar-ho bé en un projecte com aquest i les meves companyes de ball m'encantaven!" (Anna T)


"Més que què em va fer dir que sí, diria què em va fer demanar sortir i participar d'aquest musical gran, jeje. Les ganes de fer teatre musical, de tornar a treballar amb vosaltres i de sumar a la gran comunitat de teatre del Cercle." (Berta)


"Perquè m’agrada participar sempre que m’ho demana la gent i puc i més quan es tracta d’un musical i teatre. M’encanta formar part de projectes teatrals al Cercle." (Carme)


"Tenir l’oportunitat de sortir en una obra i més si és un musical, sempre és motiu d’il•lusió. En aquest cas en concret, poder fer una de les coses que més m’agraden, que és ballar, encara sumava més emoció al projecte." (Maria)


"M'agraden els musicals, i m'agrada fer-los. Es una aposta segura per disfrutar, conèixer gent i alimentar l'ànima." (Tanti)




2. Què destacaries de l'experiència?


"Tot i que hi ha hagut molts assajos, hem tingut la sort de tenir una gran coreògrafa (Cris Vidal) que ens ha guiat i ajudat en tot moment. I els directors heu estat sempre pendents de nosaltres. M'he sentit molt còmode amb vosaltres, Mercè i Xavi. I també haig de felicitar les responsables de vestuari per fer-nos brillar amb peces espectaculars! En resum, l'esforç ha valgut la pena i m'ho he passat molt bé fent de noia del Hot Box." (Anna M)


"M'ha agradat veure com tot va agafant forma a passos de gegant els últims dies i amb l'esforç de tots queda un muntatge espectacular! " (Anna T)


"Em quedo amb l'equip Hot Box, algunes amigues de fa molts anys, altres noies que he conegut i descobert, encantada de l'equip que hem format. Hem treballat molt i en els assajos hem rigut moooolt" (Berta)


"El que mes m’ha agradat és la implicació de la Cris Vidal com a coreògrafa. Ha estat pacient i constant i ha sabut treure el millor de nosaltres.

Ens sentim còmodes juntes i amb molta complicitat. També gaudeixo molt compartint projecte amb el Sever ja que és la seva primera participació al Cercle." (Carme)


"Es tracta d’un procés llarg, que s’agafa amb temps per anar treballant peça a peça, cançó a cançó i text a text. El que sempre és màgia és com l'última setmana tot agafa forma i, de sobte, és un espectacle amb totes les lletres." (Maria)


"El que valoro més és que es va començar a assajar amb molt d temps i això és d'agrair. Dona seguretat. Que moure masses tant grans és divertit, però alhora molt difícil... També m'ha encantat formar part del cos d ball. I fora de preguntes us diré que és un plaer treballar amb vosaltres. Quina Santa paciència que teniu.... Gràcies per comptar amb mi. (Tanti)


En el comiat de soltera de l'Adelaida


I el grup de LA HAVANA?


Aquí també tenim gent nova per conèixer!


ELI SOLÉ: és la seva primera temporada ha participat a "GERMANES" i a "LA CASA DE BERNARDA ALBA".


"He conegut el Cercle a través de la Mercè Sesé perquè treballo amb la seva cunyada.

Mai havia fet un musical. I, tot i que cantar, no canto massa bé, sí que m’agrada molt ballar i actuar. La proposta era molt engrescadora


Estic gaudint moltíssim! M’agrada molt el teatre, he vist molta qualitat aquí i he conegut gent molt interessant!

Veure el procés de creació i el resultat final m’ha semblat molt xulo. Amb ganes de fer moltes més coses!

Poc a poc aniré entrant en la gran família!"




JORDY ALCRUDO, dansaire de l'Esbart Vila de Gràcia, el vam anar a buscar perquè ens faltaven nois per aquest número del musical. I ha estat una autèntica descoberta! I un plaer treballar amb membres d'altres seccions!


"Quan m'ho vas dir, vaig pensar de provar-ho i m'ha semblat molt divertit.


No coneixia ningú del grup i és una gent molt maca. Ja em sé el nom de tots i això que em costa recordar els noms de la gent.


Hem fet molt bona relació i parlem molt pel whatsapp."







JORDI RIGOLA. S'estrena del tot a la casa amb aquest espectacle.

S'ha incorporat a la companyia en el número de La Havana i a les escenes de text amb els Jugadors i està col·laborant en la regidoria.


"He conegut el Cercle a través de l'Elisenda Puiggener que treballa amb una íntima amiga nostra. Vam venir a veure “La casa de Bernarda Alba” i “ Els miserables” i em va enlluernar la qualitat i l'ambient que es respirava. Per això estic tan agraït per la confiança que em vau tenir per formar part del projecte de “Guys & Dolls”. Em sento molt privilegiat!!


Vinc de fer teatre de text en un grup petit de Sants i el canvi de format es impactant!!! Tants companys i companyes a l'escenari, actuant, cantant i ballant es molt engrescador i he de dir que l'experiència ha estat molt positiva i portar part de la regidoria i atrezzo ha estat un nou repte que m'ha permès interactuar amb gairebé la totalitat de la companyia i sentir-me molt acollit!!

Per a mi està sent un canvi on m'hi trobo molt a gust!!! Gràcies i Salut!!!



ANNA TORRECILLAS - Anita -: cantaire de Vivace i entusiasta dels musicals. Ha participat en diversos musicals del Cercle.


ANNA VIDAL - Carmencita -: cantaire de Vivace i entusiasta dels musicals. La vam veure la temporada passada a "SARAJEVO", en anys anteriors a "L'ESTEL" i a la temporada 18/19 va sortir al musical "L'ALBERG DEL CAVALL BLANC".


GEMMA CLEMENTE - Lupita -: actriu de text i de musicals, l'hem vist a "L'ESTEL" i a "ELS MISERABLES" i a la temporada passada a "ROCKY" i a "EL LLAC DAURAT".


LOURDES PASQUAL - Margarita -: cantaire de Vivace i entusiasta dels musicals. A la temporada 18/19 va sortir al musical "L'ALBERG DEL CAVALL BLANC".


MARIA ROMEU - Rosita -: actriu de text i de musicals. A causa dels horaris de feina, fa temps que no podia participar en espectacles. La temporada 18/19 la vam veure a "MATILDA" i a la temporada 19/20 a "ESPRAI".


CARLES PRATS - Raúl -: actor de text, cantaire de Vivace i entusiasta dels musicals. Aquesta temporada l'hem vist a "L'ÚLTIM SOPAR" i fa dues temporades va protagonitzar "LOS ÁRBOLES MUEREN DE PIE".



  1. Per què vas acceptar sortir al musical?


"Per tornar a fer teatre després de molts any i acompanyada de gent nova." (Anna T)


"Pel fet de participar en un musical on predomina el bon ambient, les ganes de passar-s'ho be i on es dona cabuda i oportunitat a cares noves o menys vistes." (Anna V)


"M’agrada molt cantar, ballar i sobretot actuar. Tot un repte per mi que la nostra escena principal fos un ball a l’Havana." (Lourdes)


"Per tornar a fer un musical tant multitudinari després de l'aillament de la pandèmia." (Maria)


2. Què destacaries de l'experiència?


"Ha estat una experiència fantàstica, hem rigut, hem après i hem fet un equip humà xulíssim. Ganes de més!!!!" (Anna T)


"El procés m'ha agradat molt i crec que ha sigut una bona manera de conèixer molta més gent o parlar amb altres amb qui et creues i no hi has parlat mai.

Per altra banda, com he dit abans, es dona oportunitat a aquelles cares que no han sigut tan visibles en obres de teatre del Cercle." (Anna V)


"Un gust formar part dels Havaneros dels guys and dolls, ens ho hem passat de conya!! Com diu l'Eli, "amb ganes de fer moltes més coses!" (Carles)


"Si, m’ha agradat molt. Sobretot conèixer tanta gent. Destacaria el bon rotllo i les grans persones que he conegut.

M’han quedat ganes de fer moltes més coses." (Lourdes)


"Destacaria la germanor amb tota la gent nova i els de tota la vida. Hem fet una bona pinya." (Maria)


Bonic "collage" amb el cafè cubà i l'inefable Albert Brau com a cambrer



I... LA GENT DE LA MISSIÓ, com ho veu?


ÀGATA DE LARA - Prudence -: cantaire de Vivace, actriu de text i entusiasta dels musicals, fa molts anys que està vinculada al Cercle gràcies a la seva filla Mireia i al cor.


Aquesta temporada es va estrenar amb la lectura "L'ESTIUEIG".


"La possibilitat de participar en aquest projecte dirigit pel Xavier i, a més, un gran musical dels que veia a la televisió les tardes de dissabte amb el meu pare era, per a mi, un somni. No puc estar més agraïda al Xavier i també a la Mercè per deixar-me participar a l'Estiueig on vaig coincidir amb el Xavier i així ens vam conèixer. Per a mi fer teatre és un regal que t'omple de vida.


Ha sigut un aprenentatge cada assaig i, sobretot, he vist la gran feinada que hi ha al darrera: Coordinar els dies d'assaig amb la dificultat que, a vegades, faltava gent per les diferents escenes. Repetiria una i mil vegades més i destaco el bon ambient que hi ha hagut sempre entre tots i com ens hem ajudat els uns als altres. Visca la gent del teatre i visca el Cercle!"


ESTHER ÁLVAREZ - Dorothy -: cantaire de Vivace, actriu de text i entusiasta dels musicals. La vam veure a la temporada passada a "SARAJEVO" i a la temporada 18/19 a "L'ALBERG DEL CAVALL BLANC".


MONTSE FARRAN - Florence -: cantaire de Vivace, actriu de text i entusiasta dels musicals. La vam veure a la temporada passada a "SARAJEVO" i a la temporada 18/19 a "L'ALBERG DEL CAVALL BLANC". A més, també ha col·laborat en alguns espectacles com a tècnica de llum i so.


NÚRIA PORTABELLA - Celestine -: cantaire de Vivace, actriu de text i entusiasta dels musicals. A la temporada 18/19 va sortir a "L'ALBERG DEL CAVALL BLANC" i a la temporada 15/16 a "GOLFUS DE ROMA".


PEPA PORTA - Mildred -: actriu de text i entusiasta dels musicals, l'hem vist aquesta temporada a "L'ESTEL", a "NOMÉS HE TRUCAT PER DIR-TE QUE T'ESTIMO" i a "ELS MISERABLES".


ROSA CERVERA - Úrsula -: cantaire de Vivace, actriu de text i entusiasta dels musicals. La vam veure a la temporada passada a "SARAJEVO" i a la temporada 18/19 a "L'ALBERG DEL CAVALL BLANC".


La MISSIÓ en posat formal (a la foto hi falta en Pere Quintana)


  1. Per què vas acceptar sortir al musical?


"A mi em fa molta il·lusió que penseu en nosaltres pels projectes que feu, i la veritat és que sempre hi estic disposada." (Esther i Rosa)


"Sou els únics que penseu en algunes de nosaltres per als vostres projectes i això és molt d'agrair i com que m'agrada passar-ho bé, doncs vaig dir que sí." (Montse)


"El tracte que rebem per part vostre es excelent, compartir escenari amb amics, amb vivaceros i amb la parella es fantàstic." (Núria i Rosa)


"Vaig veure per casualitat "Guys and Dolls" l'any 1990 al National Theatre Londres i em vaig enamorar de les seves cançons. I així també vaig descobrir la pel·lícula, la banda sonora i uns "Telons de Vidre" que li rendien homenatge. Vaig pregar al Xavier si em podia incloure en aquesta aventura i, heus aquí! Ben agraïda i contenta que m'hagi deixat participar." (Pepa)


2. Què destacaries de l'experiència?


"En ser una obra amb tanta gent, molesta una mica que alguns es comprometen però després no apareixen pels assajos i això fa que s'hagin d'anar repetint molt les coses amb la consegüent pèrdua de temps.

Una altre punt a destacar es que s'agraeix que els assajos comencin aviat i no enterboleixin el dia a dia.

L'experiència està sent molt bona per mi i m'agrada molt poder-hi participar.

Mercè i Xavi, moltes gràcies per la confiança" (Esther, Núria i Rosa)


"El procés ha estat una mica traumàtic pel tema dels assajos, en tenir un altre musical davant del nostre, fet que ha suposat que arribéssim a l'estrena una mica "apuradets".

I, com sempre, compartir escenari amb molts Vivaceros entre d'altres amics/gues sempre fa més caliu." (Montse)


"Som molt feliços a la Missió, formem un grup entranyable, hem rigut, riem i riurem molt. Cert que el procés fins a arribar a estrenar ha estat una mica entrebancat per tot el que ja sabem, però... ara! Ja ningú ens para! Vine al ramat, reinaaaaaaaaa. I també molt contenta d'haver pogut compartir escenari amb aquest músics joves tan trempades i trempats: una ventada d'aire fresc." (Pepa)


La MISSIÓ demalenada



I aquí teniu un video clip promocional elaborat per l'Oriol Bou





MOLTES GRÀCIES!



Entradas Recientes

Ver todo

Comments


bottom of page