top of page
Buscar

Secció Tertúlia Literària: RECOMANACIÓ DEL MES



Aquest mes d'ABRIL, la ROSA COLET ens fa arribar la seva recomanació literària:



"Atenent el suggeriment de la "jefa" del grup - la Montse Cros - us convido a llegir el llibre "Maletes perdudes" de l'escriptor JORDI PUNTÍ, del qual en tinc molt bon record ja que va ser el primer que vàrem compartir el setembre de l'any 2010.


Us explico l'argument d'aquesta novel·la: quatre germans que es diuen igual i que viuen en diferents ciutats europees comencen a reconstruir la vida del pare - Gabriel de la Cruz - un barceloní que durant una època de la seva vida, va fer de transportista internacional de mudances.


La recerca dels germans se situa sobre l'any 2000, mentre que la història que van reconstruint ens porta al final de la guerra civil, al franquisme i a la transició.


Llibre de lectura fàcil, amb llenguatge ric i ple d'història creuades - una mica rocambolesques - que t'enganxen des de la primera pàgina. Totes molt ben lligades fins al final.


Molt adient per emportar-se de vacances i gaudir d'un relat que transmet humanitat, tendresa, amistat, solitud i també humor i que et transporta a llocs i situacions ben retratades, moltes d'elles a Barcelona.


Espero que us agradi i que passeu una bona estona."


Gràcies, ROSA, per la teva recomanació!



bottom of page