top of page
Buscar

UNA CLASSE OBERTA SORPRENENT

Aquest DIMARTS DIA 28 a la tarda, les famílies de les nostres ARTISTES MENUDES i el públic del Cercle vam tenir l'oportunitat d'assistir a la sessió oberta de dansa del grup de les "minis" de l'Esbart.


La directora, LAURA PEDEMONTE ens va explicar que sempre començaven les sessions fent un escalfament. Amb una música alegre i divertida, les nenes movien les artiulacions de tot el cos, començant pels peus.


Seguidament, ens van oferir tres danses populars amb la col·laboració d'algunes noies del grup de joves de l'Esbart.Recordem com es diuen. D'esquerra a dreta, la Ivet Garcia, l'Arlet Quintana, la Núria Monlloch, la Ivet Taulé i la Vinyet Monlloch.

La Ivet Jordà no hi va poder ser, però també forma part del grup.
Per acabar, van ballar lliurement i es van inventar una salutació per al públic acompanyades d'una altra música moderna.


Vam quedar agradablement sorpresos de la precisió en el seguiment del ritme que picaven amb les pedretes, amb la delicadesa del punteig, en la memòria de la seqüenciació dels diferents passos i moviments i en la coordinació i atenció del grup.


Ep! Que només tenen entre 3 i 7 anys!!!


Animem a altres nens i nenes a apuntar-se al grup de "minis" de l'Esbart i anar creixent amb la música i la dansa!


ENHORABONA!

Comments


bottom of page