top of page
Buscar

UNA TRADICIÓ QUE ES CONSOLIDA
Des de fa ja aproximadament 14 anys, quan arriba la primavera, les corals del Cercle comparteixen l´escenari en un mateix cap de setmana amb altres corals convidades amb l´objectiu, d´una banda, de mostrar el treball realitzat entre el concert de Nadal i el de finals de curs i, d'altra banda, donar a conèixer la nostra realitat coral a altres grups que, com a nosaltres, els agrada cantar i conviure al Cercle l´experiència de compartir un concert.Habitualment, es fan tres concerts: un el dissabte a la tarda, un altre el diumenge al matí i un altre el diumenge a la tarda.


D´aquesta manera, en un mateix cap de setmana es poden veure i escoltar - a més de les corals de l´entitat - altres tres grups corals. En acabar el concert, se´ls ofereix un sopar , un vermut o un berenar depenent del moment del dia del concert, i així poder conviure amb els seus integrants i esplaiar-nos després del concert.


També s´aprofita l´acte per poder iniciar intercanvis amb aquestes corals convidades i rebre-les si és que ja les hem visitat o iniciar un possible concert a casa seva.


Al llarg d´aquests anys hem tingut cors no només de Catalunya sinó també de València, Mallorca, País Basc, etc. I han sigut formacions per a cors mixtes, cors femenins o de veus blanques. I de molts estils, des de cors de gòspel, cors de música culta, cors moderns i grups vocals.


Destaquem els concerts realitzats amb els cors CRESCENDO (Vitòria), COR DE VILASECA I SALOU, AACEMA (València), CONTRAPUNTO VOCALE, FORUM VOCAL, COR JOVE AMICS DE LA UNIÓ, CARLIT, ESCOLA DE MÚSICA DE PREMIÀ DE MAR, COR POLIFÒNIC DE SANT MARIA DE LA VALLDIGNA (València), PLÉIADE (Granollers), CIUTAT DE MALLORCA, BRS, LLEVANT, ALBADA (Granollers), GYMUSIC, TWOCATS PEL GOSPEL, OL´GREEN, OAK HOUSE SCHOOL, COR JOVE DE L´ORFEÓ SARRIANENC, DYAPASON, entre d´altres.


Gràcies a aquests intercanvis musicals hem pogut fer amics, realitzar viatges i passar estones molt divertides i enriquidores.


Enguany, tindrem entre nosaltres al cor de Rock d´Andorra, al cor La Fuga dels Lluïsos de Gràcia i al cor Lumières.

Comments


bottom of page