top of page
Buscar

US AGRADA?



Aquest logo - i les seves variants - presidirà la imatge corporativa del Cercle durant el que queda de l’any 2022 i tot l’any 2023. Ens recordarà quan vam néixer com a Entitat i ens engrescarà a continuar fent una vida activa amb il·lusió per conviure, aprendre i crear.




L’ALBA MAS BASSAS n’és l’autora.


Conversem amb ella.


CC Alba, et coneixem com a cantaire, actriu i persona engrescadora i col.laboradora en projectes diversos. Però ens agradaria saber a què et dediques professionalment?


AM Soc animadora gràfica i faig animacions audiovisuals en 2D.



CC Com et vas sentir quan vas rebre l'encàrrec de dissenyar el logo del 120è aniversari? Et va fer il.lusió?


AM Quan vaig rebre l’encàrrec, la veritat és que sí que em va fer molta il·lusió, vaig agrair la confiança del Consell en mi i, alhora, també vaig sentir que era una responsabilitat molt gran el fet de celebrar el 120è aniversari amb un logo dissenyat per mi.



CC Quants anys fa que ets del Cercle? Quin és el primer record que en tens? Tens previst continuar-hi vinculada d'ara endavant?


AM Doncs jo porto des dels cinc anys al Cercle quan vaig entrar a la coral infantil “Els Picarols” . Per tant, fa uns trenta anys que corro per aquí. La veritat és que espero seguir-hi vinculada en diferents projectes tant amb “Cantabile”, actualment, com amb el teatre.

El meu primer record al Cercle és jugar a les escales de l’entrada que porten a la reixa els dies entre setmana mentre esperava per entrar a la coral.



CC Amb què t'has inspirat per crear el logo?


AM Em vaig inspirar en la idea que el Cercle el fem tots: totes les Seccions i totes les Persones. D’aquí em va venir la idea que diferents trossos fan un cercle o una circumferència. I vaig intentar crear aquests números formats de mig cercles o mitges circumferències que entre el “buit” i el “ple” creen números i vol representar, una miqueta, que tots formem part d’aquests “120 anys” i que cadascú ha posat una part del “tot” que és el Logo i, alhora, una part del Cercle.



CC Estàs contenta amb el resultat?


AM Sí, la veritat és que estic contenta del resultat; crec que és una mica diferent del que s’ha fet fins ara. Tenia com a objectiu que fos prou simple i, alhora, prou bonic per si es fes algun tipus de marxandatge. O per a que, quan el veiéssim, ens portés un bon record d’aquells moments. Per a mi, crec que sí que s’ha acomplert.



bottom of page