top of page
Buscar

UN NOU POEMARI A PUNT PER LLEGIR


EDUARD FARRÀS I NÚÑEZ


És un company acaba de publicar el seu segon poemari - “Anotar lo extinto” - i ha tingut la mateixa bona oportunitat que l’any passat: treure’l per Sant Jordi. Això li ha donat la possibilitat de participar de ple a la festa literària i poder signar llibres davant de la llibreria “Animal sospechoso” del carrer Ventalló, aquí a Gràcia.


Està especialment content amb l’editorial que li ha fet confiança - RIL - amb la matriu a Xile i amb diverses delegacions a Espanya i Catalunya.

 

CC          Com vas conèixer aquesta editorial?


EF           En una presentació d’un llibre. M’agrada estar al dia dels poemaris que es publiquen i acostumo a anar a presentacions i lectures. Allà vaig conèixer un editor i li vaig parlar del meu manuscrit. Ell em va dir que l'hi enviés, ho vaig fer i, al cap d'uns dies, em va dir que li interessava i me l’ha publicat.


 

CC          Quina és la temàtica del poemari?


EF           És el recorregut al llarg de la vida d’una persona. No és ningú en concret, és una persona inventada. Així com el primer poemari que vaig publicar anava d’un recorregut poètic al llarg de la història, ara m’he centrat en la història de la vida d’una persona anònima.


 

CC          Com ha nascut l’obra?


EF           De la il·lusió de seguir escrivint i de les ganes d'explicar-me encara millor que en el primer llibre.CC De què treballes en aquest moment?


EF A la Generalitat, en el departament d’atenció ciutadana.CC ÉS el tipus de feina que més t'agrada?


EF M'agrada força, però hi ha dos temes que m’agraden molt: d’una banda, la flora i la fauna i, d’altra banda, els llibres.CC          En l‘entrevista de l’any passat, ja et vaig preguntar per què no escrius en català i em vas dir que has preferit començar en castellà perquè t’hi sents més còmode i que tens la intenció de canviar al català més endavant, quan et sentis una mica més consolidat com a escriptor. Continues pensant el mateix?


EF           Sí. De fet, tinc el projecte d’escriure un poemari en català sobre Barcelona.


 

CC          Això sona interessant. Tant de bo el puguis fer realitat. I, mentrestant, tens previst fer alguna presentació del teu nou poemari?


EF           Sí. Encara no tinc el dia exacte, però serà al mes de juny a la llibreria “Fahrenheit” del Poble Nou.

 


CC          Doncs ja l’anunciarem. Et desitgem molta sort en la recerca de la teva nova feina i en la bona acollida del teu poemari. Enhorabona!


EF           Moltes gràcies!Us adjuntem l'entrevista que li vam fer un any enrere.

 

Comentarios


bottom of page