top of page
Buscar

ESTRENA DE L'ESTEL DEL 120è ANIVERSARI

CALENDARI D'ACTUACIONS

Els dies i horaris de les representació s'han distribuït d'acord amb el calendari de festes d'aquest any i resulta una mica diferents de l'habitual.

  • DIVENDRES, 22 de DESEMBRE a les 21h

  • DISSABTE, 23 de DESEMBRE a les 18h

  • DIUMENGE, 24 de DESEMBRE a les 11h

  • DIMARTS, 26 de DESEMBRE a les 19h

  • DIVENDRES, 29 de DESEMBRE a les 18h

  • DISSABTE, 30 de DESEMBRE a les 18h



RAFEL GRÀCIA, CARLES TORRECILLAS i FERRAN VILAJOSANA: Una tríada de directors que han abocat el cor i la creativitat per buscar noves propostes per l'espectacle amb la il·lusió que conserven per L'Estel des que eren d'infants i amb el coneixement que atresoren com a adults.


Us passem unes imatges d'assaigs perquè comenceu a intuir com queden els decorats de paper que hem recuperat amb la il·luminació proposada.



Us convidem a llegir el primer article de l'apartat "L'ESPAI PEL RECORD" dedicat al senyor RAFAEL GARCIA, l'artista que va dibuixar i pintar els decorats.


Ara us regalem un video on unes quantes persones de la companyia han resumit en una sola paraula QUÈ ELS FA PENSAR O QUÈ ELS RECORDA L'ESTEL:



I ara ens fa gràcia fer-vos arribar unes imatges creades per la IA a partir d'unes indicacions que el nostre company Alfons Pardo ha donat al programa. Són unes recreacions d'algunes escenes de l'Estel:



I, com que una de les novetats de L'Estel d'enguany és la incorporació d'una actriu per fer el paper de SATANÀS, li dediquem aquesta última il·lustració còmica de l'Infern segons la IA:



I ara, us expliquem una notícia molt bonica.


El senyor GIL QUINTANA - un històric de l'Estel - tenia a casa seva el llibre original de 1903 i, abans de morir, el va regalar a la seva filla MANOLITA QUINTANA.


L'any 1993, la Manolita el va regalar al JOSEP MARIA LÓPEZ com a actor enamorat de L'Estel i director durant molts anys.


I el passat dimecres dia 13 de desembre - 30 anys després -, el Josep Maria López va venir a veure un assaig de l'Estel d'enguany i va regalar el llibre al RAFEL GRÀCIA.


Una roda de tradició, estimació i vetlla del nostre patrimoni. Conservem-lo amb afecte i tant de bo pugui anar passant a altres mans que, en el futur, continuïn mantenint encesa la flama de l'Estel.





















I, finalment, us convidem a tornar a llegir l'article dedicat a l'autor del text de L'Estel, RAMON PÀMIES.  Si ho feu, el coneixereu millor i relacionareu la seva vida 

amb la seva obra.


QUAN QUEDEM PER VEURE L'ESTEL?


PUBLICACIONS RELACIONADES


Aconsegueix les teves entrades a l'enllaç.



bottom of page